Nieuws

 

Wij gaan vanaf 4 juni weer open!

 

Vanaf donderdag 4 juni openen wij weer onze deuren.  Onze vaste openingstijden zijn dan weer van kracht. Wij hebben er weer zin in en hopen jullie allemaal weer snel terug te zien! 

Gesloten vanwege Corona 

 

Beste klant, 

 

Vanwege het Corona virus zijn wij momenteel gesloten. Helaas kunnen wij niet voldoen aan alle eisen die op dit moment gelden. 1.5 meter afstand houden in onze winkel is gewoon erg lastig. Wel willen wij de mogelijkheid bieden om op afspraak langs te komen in onze winkel. U kunt hiervoor contact opnemen via Facebook/Instagram of u stuurt een mail naar info@thehollyhock-coevorden.com 

 

Bedankt voor het begrip.

Dickens Festijn Coevorden

 

Op zondag 22 december 2019 zijn wij extra geopend. Coevorden staat in het teken van het Dickens Festijn. Aanrader voor een gezellig dagje uit! 

Opening 09-11-2019

 

En we zijn geopend! Zaterdag 09-11-2019 hebben we de deuren geopend. Wat was het leuk om een aantal oude klanten terug te zien na twee jaar! Bedankt allemaal. 

20 jaar later - 2017

In november 1997 openden wij met veel plezier onze winkel De Snuisterij Odoorn. Precies 20 jaar later was het tijd voor een nieuw begin. Ons huis werd verkocht en daarmee ook onze winkel. In november 2017 hebben we de deuren gesloten. 20 jaar lang hebben we genoten van onze winkel en van al onze klanten! Sommigen van jullie kwamen wekelijks, anderen maakten er een jaarlijks tripje van. Bedankt allemaal! 

 

Maar we gaan natuurlijk niet helemaal stoppen! Daar is de winkel nog veel te leuk voor. De Snuisterij Odoorn gaat onder de naam The Hollyhock verder in Coevorden. Daar gaan we ons vestigen in een oud charmant stadspandje waar in de zomer mooie stokrozen voor staan, vandaar de naam The Hollyhock. 

 

We zijn hier al hard bezig met verbouwen. Zo komt er een mooie nieuwe winkelpui en ook het plafond en de vloer moeten aangepakt worden. We streven er naar om in de zomer van 2019 weer open te gaan. We zullen jullie via Facebook en deze site op de hoogte houden! 

 

Tot ziens in Coevorden